4ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης Αργοναύτες

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

25η ΜΑΡΤΙΟΥ


Ημέρα εορτασμού της επανάστασης του 1821 αλλά και ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μετά τον εκκλησιασμό και τις καταθέσεις στεφάνων, ακολούθησε η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση με συμμετοχή και των μαθητών του σχολείου μας. Είναι μια ημέρα μνήμης για όσους προγόνους μας πίστεψαν στην δύναμή τους και στην ελευθερία και αντιστάθηκαν σε αυτούς που είχαν σε κατοχή την χώρα μας.



Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

     Με την βοήθεια όλων μας ο σύλλογος γονέων έχει προβεί κατά καιρούς σε διάφορες αγορές και εργασίες προκειμένου να συνδράμουμε στην βελτίωση των συνθηκών στο σχολείο μας. Πέρα από αυτό όμως έχουν υπάρξει μεμονωμένες κινήσεις γονέων που παρείχαν βοήθεια ο καθένας με τον τρόπο του είτε στον σύλλογο είτε στην διεύθυνση του σχολείου.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους και να κάνουμε μια αναφορά στον Κο Βασίλη Καλογεράκη ο οποίος με την προσφορά του μας βοήθησε να υλοποιήσουμε μια ιδέα που είχαμε και έτσι αναρτήθηκε   το έμβλημά του σχολείου στην πρόσοψη αυτού.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Ανάμεσα στα προγράμματα που υλοποιεί κάθε χρόνο η διευθύντρια και οι  καθηγητές του σχολείου μας, εντάχθηκε φέτος και ένα ταξίδι-επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη στα πλαίσια των πολιτιστικών σε συνδυασμό με την διδακτέα ύλη στην  ιστορία της Β΄ Γυμνασίου. Στις 10 Μαρτίου λοιπόν επέστρεψε η ομάδα των μαθητών που ταξίδεψαν εκεί, γεμάτοι ενθουσιασμό, εικόνες και εμπειρίες για τις οποίες κάνουν σχετική αναφορά στην σελίδα του σχολείου εδώ