4ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης Αργοναύτες

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ Γ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ


ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Συλλόγου Γονέων 4ου Γυμνασίου Αργυρούπολης
Την Τρίτη 4/10/2011, 7:00 μμ,
Στην αίθουσα του σχολείου μας ή στο 1ο Δημοτικό σχολείο Αργ/λης (Γερουλάνου & Ελ. Βενιζέλου) σε περίπτωση παράτασης της κατάληψης, με θέματα:
-    Απολογισμός & προγραμματισμός δράσεων του συλλόγου
-    Η κατάληψη του σχολείου μας.
Σε περίπτωση μη απαρτίας (1/3 των μελών) η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την αντίστοιχη ημέρα, ώρα και τόπο την επόμενη εβδομάδα, χωρίς άλλη ειδοποίηση (άρθρο 8 καταστ).  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ταμειακά εντάξει γονείς ως και την ώρα της προσέλευσής τους στη Γ.Σ. (άρθρο 6 του καταστ.) με συνδρομή σχολικού έτους 2011-12, 10 ευρώ. Παρακαλούμε ενημερώστε και άλλους γονείς για να μη λείψει κανείς.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. 2/10/2011

Η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. θα γίνει την Κυριακή 2/10/2011 αντί της Δευτέρας 3/10/2011 στις 7 μμ.  Σε περίπτωση κατάληψης του σχολείου ο νέος τόπος θα ανακοινωθεί στα μέλη του Δ.Σ. λίγη ώρα πριν, με SMS.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

  Το βράδυ της Κυριακής 18/9/11 άγνωστοι κατέστρεψαν όλες τις κλειδαριές και τα λουκέτα του σχολείου μας και ταυτόχρονα πέρασαν νέες αλυσίδες και λουκέτα στις πόρτες με σκοπό την κατάληψη του σχολείου.  Γονείς - μέλη του Συλλόγου μας  μαζί με εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου απέτρεψαν την κατάληψη.  Η ζημιά όμως που έγινε στις κλειδαριές ήταν της τάξης των 200 ευρώ περίπου, που καλύφθηκε από τα κονδύλια της σχολικής επιτροπής.  Δαπάνη η οποία θα έπρεπε να έχει αποφευχθεί, ιδιαίτερα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που περνάμε στη χώρα μας.
  Την Παρασκευή 23/9/11 ομάδα λίγων (γνωστών) μαθητών απειλώντας και εκβιάζοντας συμμαθητές τους, συγκέντρωναν χρήματα με στόχο την αγορά αλυσίδων και λουκέτων για νέα απόπειρα κατάληψης.  Έφτασαν μάλιστα στο σημείο χειροδικίας εναντίον μαθητών που αρνήθηκαν να καταβάλλουν τα χρήματα που απαιτούσαν.  Καταδικάζουμε τα γεγονότα αυτά και ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία των παρανομούντων μαθητών.  Τέτοια παραβατική συμπεριφορά δεν μπορεί να γίνει δεκτή και οποιαδήποτε απόπειρα κατάληψης του σχολείου θα αποτραπεί με κάθε τρόπο.

Β. Διαβάτης
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων